Rabihs Barcelona (L)


Hejhej dom supersöta!
Förlåt för att jag inte uppdaterat så mycket, har haft en i min släkt som gått bort IGEN. Rabihs favorit lag och mitt spelar idag hoppas ni kollar på matchen , föressten det är Barcelona som spelar(: Tredje avsnittet av Godare än glass vah idag, Rabih var fett skön!Parisa som har bloggen, www.justliveyoulife.blogg.se , har haft en tävling på sin blogg där man kunde vinna en jätte fin klocka och en tröja där det är en bild på Rabih ,Rubina vann den, ett stort grattis till henne! Men det finns en andra vinnare, hon skriver vem det är så fort hon får tillgång till en data! Nu måste jag dra ha det bra allihopa!(L)
du är min idol/k

Rabih, den UNIKA!

Hejhej dom supersnygga(:
Rabih är nu hemme i Lycksele, kul för han o dom som har saknat han(: Snart så avsöljar han det hemliga:s
Shiit längtar! Hoppas dom släpper en skiva, asså han o Eddie:P Rabih vi älskar dig otroligt mkt. Det blir inte så långt inlägg idag, har riktigt ont i näsan eftersom jag har brännt den:/(hos doktorn)
Love ya all! Ett gammalt klipp på tiden där Rabih var med i idol:

du är min idol/k


Andra överraskningen klar!

Hejhej som superduper söta!
Nu är nämligen andra överraskningen klar! Jah e sjukt glad för att jag och Asse har lagt ner jätte mycket jobb på denna!Hoppas ni gillar den! Rabih här får du se nästan alla dina supersöta fans! Förlåt ifall någon/några inte vah me men de vah antingen för att bilden inte gick att lägga till eller så var det för att vi inte fått in någon bild på han/hon. Rabih vi älskar dig otroligt mycket! My life without you would suck! Ännu en gång hoppas ni gillade den, Asse tack! Och utan er fans skulle inte bilden vara så här fin!<3Tack till er med som ville vah med på fanbilden!(:Love ya all!
Rabih , du är hel jävla underbar!
Här är fanbilden:

du är min idol/k


Första överraskningen klar!

Hejhej dom super söta!
Första överraskningen e fett stolt! Dom som ligger bakom videon e Asse o jag:D Nästa överraskning kommer snart, hoppas de iallafalll!De tog riktigt långt tid me videon iaf enligt mej (: Gjorde massa me fel i början
(som vanligt) Men vi lyckades! Idah så är det "Godare än glass" Där Rabih och Tea gör ngt nytt:D Måste dra nu , ha de bra allihopa&Rabih. Love ya all!
Rabih du är den underbaraste!<3
Watch&Enjoy

du är min idol/k


Ny header på gång:)


Hejhej dom supersöta!
Har inte hunnit blogga så mkt och ni vet säkert varför:)
Tänkt på att göra en ny header eftersom vill ha ngt nytt,så min kompis elin, http://eeliinduvet.blogg.se/ ! Den kanske e klar idah, för hoppningsvis =)
Vill bara säga att Parisa har en tävling på sin blogg där man kan vinna en tröja där de står Rabih is the king of R'n'B! Den vill man ju vinna, bilden kommer kanske idah på bloggen, www.justliveyoulife.blogg.se . De går ut på att man ska skriva varför just man ska ha tröjan, så som Rabih hade sin tävling:) Förlåt förlåt..hinner inte skriva mer, har plugg och ska kolla på när Real Madrid förlorar och Milan vinner:) Puss&Kram love ya all!
Ni alla är lika underbara! Rabih is our sunshine<3
du är min idol/k

Grattis Ebba!


Hejhej sötnosar!
Som ni vet så vann Ebba tävlingen! Grattis Ebba, du förtjäna de verkligen! Till alla Rabih fans som blev ledsna vilket jag också blev, han kommer ha flera tävlingar där vi får flera nya chanser att vinna andra saker:)Och det var riktigt svårt för Rabih! Det var ju jätte många som skrev söta saker varför just dom skulle vinna men han var tvungen att välja EN:/Iaf jag e riktigt glad för Ebbas skull, ifall jag vah Ebba så skulle jag vilja att andra var glada för min skull så därför är jag glad för hennes skull;)Hon skrev riktigt fint också! Ännu en gång Grattis Ebba:)
Hennes kommentar:
E B B A skriver:
11 februari 2010 kl 20:13

Hej rabih jag skulle bli så himla glad om jag vann din tröja. Du betyder verkligen sjukt mycket för mig. Visst jag är inte den enda som vill vinna, så risken att jag vinner är nog ganska liten. Men om jag vinner så kommer jag ha på mig tröjan dag in och dag ut. Jag skulle gråta i veckor av glädje, så glad skulle jag bli. Jag har träffat dig tre gånger. Alla gångerna har jag blivit sjukt glad. Jag
har pratat om dig i veckor efter jag träffat dig och vart super glad. Att få ha din tröja skulle göra mig till den lyckligaste tjejen i världen. Finner inte ens ord för hur glad jag skulle bli. Det enda jag kan göra nu är att hoppas att jag vinner! Men blir ju såklart glad för den som vinner. Det är stort att få bära en tröja du haft.
Jag kan lägga ner hur mycket tid som helst för att skriva varför just jag ska vinna, men jag kan inte förklara med ord hur gärna jag vill. Finns inget ord som kan beskriva varför. Vinner jag kommer jag vara lycklig livet ut. Men att få veta att jag har din tröja i mitt rum skulle vara det bästa som kan hända. Du är den mest underbaraste människan i hela världen. Även om jag inte vinner så vill jag att du ska veta att du är och förblir min idol. Finns ingen annan.
Ha det bäst! Jag älskar dig verkligen Rabih Jaber<3.

Love ya all ! Te amor Rabih!

du är min idol/k


Tävlingen är igång

Hejhej dom supersötaste!
Som ni vet så är Rabih tävling igång, man vinner en signerad t-shirt som han har haft på sig under idoltiden! Vem vill inte vinna den!Alla e värda den tkr jag!(L)Må bästa vinna;)Ska dra på en teater nu hoppas alla hare bra! Puss, love ya all!(L)
With you-Rabih Jaber(L) videon gjord av mej:)
Watch&Enjoy

Du är min idol/k


Snälla kom till Västerås!

Hejhej dom underbara!
Igår så skrev jag ett inlägg men så gick det inte att lägga upp det på bloggen så därför lägger jag upp den idag:
Som ni vet så är Rabih me sin manager Omar Altur :) Rabih ska snart skriva vilka städer han kommer besöka, jag håller tummarna för att han ska besöka Västerås!Och han kommer ha en tävling snart där man kan vinna en signerad tröja som han har haft på sig under idol! Den vill man allt vinna:D<3 Hinner inte skriva så mycket idag, ber om ursäkt för att jag int heller la upp ngt inlägg igår, men jag har haft massor me plugg, har nämligen 2 prov imorrn och 1 på fredag så de blir lite mycket! Men ta hand om er! Love ya all!
En video som jag gjort , vart ett tag sedan och jag kanske har lagt upp denna tidigare men nu får ni se den en gång till<3
Watch&Enjoy

du är min idol/k

Bråk/Tjafs på Rabihs blogg!


Hejhej dom underbara!
Rabih är helt jävla underbar som dom flesta vet! Hans leende smittar! den sprids fan snabbare än svininfluensan.
Rabih är nu hemma i Lycksele och tar det lungt! Efter all träning under Let´s Dance borde han tare lungt:)
Måste bara säga tjafsen/bråken på Rabihs blogg är helt jävla onödiga de e fan skämmigt att vi bråkar me varandra seriöst de måste sluta!! o jag menar det! Den dära  Anonym/Darin/fejkade "Asse"! vi bryr oss inte om han/hon/dom vi slösar bah vår tid på dom! Vi kunde ha skrivit en massa fina saker till Rabih ist så väljer vi att svara på deras kommentarer! Vi ignorerar dom! För Rabihs skull för jag tror int att Rabih  skulle gilla de! Tror int ngn skulle gilla de om ngns fans/kompisar bråkar/svarar på onödiga kommentarer och använder fula ord!
Rabih jag älskar dej och tänker inte använda ngra fula ord eftersom de får mej bah att må illa vilket jah gör just nu!!Så snälla vi fans ska hålla ihop inte tjafsa o sånt(L) Love ya all!
du är min idol/k

Rabih fortfarande en vinnare i våra ögon!

Hejhej dom supersöta!
Rabih åkte ut ur Let´s Dance:( så trist! Rabih är en vinnare i våra ögon och det kommer han alltid att vara!<3 Nour skickade ett sms till mej där det stog: Ring 09941401 och få 25 kronor på ditt kontantkort helt gratis. Funkade på mig, Skicka vidare:) . hHhaha tyckte den vah så himla skön att jag skicka vidare till mina kontakter , lyckades lura 7st :)Dom blev verkligen inte glada men pengarna gick till ngt bra xD! Rabih ska ut och turnera runt om i landet, jag håller tummarna för att han ska komma till VÄSTERÅS:)Marcus Birro skrev ngt riktigt fint till Rabih! så söt<3 Och Tony Irving hade rätt för en gångs skull ni kan gå in på Tv4.se o kolla;)
Love ya all!
Rabih hälsar till alla sina fans:

du är min idol/k


Rabih först ut!


Hejhej dom superduper bästa fansen<3
Idah ska vi rösta sjukt mkt! Rabih är först ut !!Gud vah glad jah blev när jag såg de!! Ring och rösta ,slå nummret: 099 41401!! Rabih kmr äga dansgolvet idah!Och det är första gången Rabih och Maria dansar tsm sen Maria blev sjuk! Så kul att se dom dansa tsm igen,kan inte bah Tony ge Rabih höga poäng en enda gång! Iaf ALLA RÖSTAR PÅ RABIH !<33 Love yaa all!
du är min idol/k

Imorrn gäller det!

Hejhej dom bästa!(L)
Imorrn är det Let´s Dance och Rabih och Maria ska dansa disco dans xDSåg ett klipp på tv4 där dom vah sjukt duktiga så dom kommer vah hur bra som helst imorrn! Och vi SKA RÖSTA SOM FAN! Rabih har typ fått ngn gallsten grej:S Krya på dej Rabih<3(L)Längtar tills imooorn!!<3 Rabih var i Kista idag fan att jag inte kunde åka dit:(! Hoppas han hade kul där och alla andra fans me xD<3Måste fara nu ! Hare bra allihopa!och ta hand om er:)<3Love yaa all.
Rabih sjunger lite sexy back:D<3SÖÖT

du är min idol/k


Rabih ska till Kista

Hejhej alla underbara!<3
På torsdag så Rabih och Maria till kista galleria, Önska att jag bodde i kista! Ni som bor i närhet borde fan åka elr gå dit! Jag menar Rabih! Vem vill inte träffa han!<33Hann aldrig skriva ett inlägg i förrgår elr igår:7 hade gäster som vanligt! ber om ursäkt för de! Och snart är det Fredag! Hoppas alla som kan röstar!För jag ska verkligen rösta:o<3
FÖR RABIH SKA INTE ÅKA UT HAN SKA VINNA HELA LET´S DANCE!
kan inte skriva mer för min mage mår inte så bra:o Puss på alla er!Love yaa
Rabih jag älskarej otroligt mkt !!!<3
Lite Rabih på slutet<3

du är min idol/k


RSS 2.0