Videon!

Hejhej alla underbara!
Det blev nämligen så att jag har uppdaterat 2 gånger idag men det skadar väl inte(:
Jag Asse Narin Sanela & Helen har gjort en video till Rabih & Eddie deras band "Rebounds"
Tack för den underbara videon tjejer! Hoppas ni andra fans gillar den och Rabih och Eddie såklart!(L)
Vi älskar er! Ha det bra. Love ya all.

Du är min idol/k


Rebound♥


Hej alla underbara!
Guud vah glad jag e! Rabih och Eddies hemlighet var att dom hade startat ett pojkband som heter: REBOUND! ahhh! Vad glad jag e finns inga ord! Så himla glad för bådas skull(L) Grattis både Rabih och Eddie ni fötjänade det! Det är tack vare era röster och eran fina personlighet detta händer(: När jag läste att dom skulle resa runt om i landet börja jag skrika som fan! Blev så glad! Hoppas ni kommer till VÄSTERÅS(L) Denna dag har vart den bästa dagen!(L)  Förlåt att jag inte har bloggat dom senaste dagarna, har vart i Stockholm o så(: Sedan vill jag tacka alla underbara fans som har stöttat både Rabih och Eddie! Ni är the best fans in the whole world! Love ya all!
du är min idol/k

Längtar!


Hejhej alla underbara!
Nu så e mamma frisk så jag kan börja blogga mer(: Snart så avslöjar Rabih och Eddie hemligheten, det är denna vecka vi får reda på vad det är för hoppningsvis! Lägntar så himla mycket!(L)
Ska iväg nu och baka våfflor elr ahha om man nu än"bakar" dom. Ha det bar allihopa love ya all!(L)
Rabih , sötaste som finns!
du är min idol/k

ÄLSKAR DIG RABIH♫


Hejhej alla underbara!
Igår så var Rabih i huddiksvall, hoppas ni fans hade det kul där och du Rabih(:
Min mamma e sjuk så därför har jag inte kunnat uppdaterat och hon kommer nog vara sjuk ett tag så jah får ta hand om henne hoppas ni förstår! Hade lite tid till att blogga och nu så gör jag det, hoppas ni har det bra!
Till dig Rabih, lite kort: Du betyder så mkt för mig,du e allt
när jag ser dig blir jag helt varm i kroppen,men utan dig e det kallt.
Love ya all<3
du är min idol/k

Rabih den underbara stjärnan♥


Hejhej alla underbara!

Anledningen för att jah int brukar uppdatera så mkt är p.g.a att min blogg.se int funker eller ibland funkar den de e något jätte konstigt men jah försöker göra mitt bästa!(: Rabih är uppe i Lycksele nu hoppas han hare bra där! Snart avslöjar han hemligheten hoppas verkligen på ett skivkontrakt om int bättre! Ska förbereda mej innan Barca spelar Love ya all!
du är min  idol/k

Rabih vår underbara idol!

Hejhej alla underbara!
Hoppas ni hare bra! snart är det melodifesstivalen jag hejar på darin såklart(: Men Rabih är den jag älskar mest! Hoppas vi får se han stå där nästa år! Skulle isåfall röstat sönder! Rabih betyder så jävla mkt! Hinner tyvärr inte skriva så mycket , har suttit vid datan rätt så länge nu(: Älskar er allihopa speciellt dig Rabih(L)
Rabihs audition , lyssnar på den nästan hela tiden! Love it! Watch&Enjoy!:

du är min idol/k

Har inte kunnat bloggat.


hejhej alla underbara!
Det var ett tag sen! Förlåt för jag int uppdaterat på ett tag. Har inte kunnat komma in på Blogg.se :/ Men idag så kom jag in(: Så nu ska jag börja uppdatera mer. Rabih! du e helt jävla underbar du är unik du är vår idol som har ett hjärta utav guld! Har tänkt på hur vi alla skulle ha det utan dig och jag kan faktist int tänka mig själv utan att du finns! Du svarade mig på facebook och jag börja gråta som bara den! Du e riktigt söt och när jag berättade för mina kompisar vah du skrev så nästan alla samma sak '' Åh vah söt!'' .  Skriver igen imorrn! Hoppas ni har det  bra, Puss&Kram
du är min idol/k

Grattis ASSE!

Hejhej alla supersöta!
Hinner int skriva så mycket ! Vah o kollade på Shan Atci Live, han vah fett skön! Han snackade om Zlatan , ahahah då tänkte jah på Rabih, har filmat o ska lägga upp den på youtube imorrn(:
ASSE FYLLER ÅR IDAG!
Ett stort grattis till henne som fyller 14år idag! Hon har int haft tillgång till ngn dator så alla vet! Asse jag Armina och Ninorta har gjort en överraskning till dig och många av fansen ville vah medett stort  tack till dom! Men nåågra kunde tyvär int vah med och en av Dom var Lana, men hon hälsar ett jätte stort garttis till dig! Asse vi älskar dig och tack för att du alltid stöttar oss We love you so much!(L) Du förtjänade en överraskning! Måste dra nu Älskar er alla och dig Rabih!(L)
Grattis Asse ännu en gång!
Här e bilden! Love ya all:

hoppas du gillade den:/
Rabih,du är min idol/k


Västerås väntar på dig Rabih!

Hejhej alla supersöta fans!
Som ni vet så vah Rabih & Eddie i Eskilstuna och sjöng på en konsert för de drabbade i Haiti. Också var en söt tjej som heter Yasamin vid busshållsplatsen och vänta på Rabih& Eddie så hon träffade dom och jag e jätte glad för hennes skull! Några av er har sett att Rabih skaffat facebook elr om det nu så är Rabih han heter tydligen Rabih Jaber Privat(: Ifall det är han så skriver han säkert på bloggen så småningom! Hoppas ni har det bra, jag har faktiskt haft det sådär men med att lyssna på Rabihs underbara låtar och hans underbara blogg så blir man på topp humör! Hoppas verkligen att han kommer till Västerås snart, vill så gärna träffa honom! Elr så kan jag gå till statshuset elr vad det nu än heter och be dom fixa en sån där konsert som dom fixa i Eskilstuna fast till de drabbade i Chile, för Chile drabbades oxå av en kraftig jordbävning! Jag e tyvärr inte hemma så jag kanske inte hinner uppdatera imorrn för jag ska nämligen till Shan Atci konser här i Västerås(: Ni alla får har det bra! Kom ihåg att jag älskar er alla minst lika mycket som jag älskar Rabih söta Jaber!
(Har ingen bild på Rabih så jag lägger upp denna ist)
╔★═╗╔╗
╚╗╔╝║║★═╦╦╦═╗
╔╝╚╗★╚╣║║║║╠╣
╚═★╝╚═╩═╩★╩═╝ Rabih Jaber
╔★═╗╔╗
╚╗╔╝║║★═╦╦╦═╗
╔╝╚╗★╚╣║║║║╠╣
╚═★╝╚═╩═╩★╩═╝ Rabih Jaber
╔★═╗╔╗
╚╗╔╝║║★═╦╦╦═╗
╔╝╚╗★╚╣║║║║╠╣
╚═★╝╚═╩═╩★╩═╝ Rabih Jaber
╔★═╗╔╗
╚╗╔╝║║★═╦╦╦═╗
╔╝╚╗★╚╣║║║║╠╣
╚═★╝╚═╩═╩★╩═╝ Rabih Jaber

╔★═╗╔╗
╚╗╔╝║║★═╦╦╦═╗
╔╝╚╗★╚╣║║║║╠╣
╚═★╝╚═╩═╩★╩═╝ Rabih Jaber

Hoppas på ett skivkontrakt!

Hejhej alla underbara!
Rabih är hos Eddie och snart ska dom avslöja hemligheten! Jag e så nyfiken och jag e NÄSTAN säker på att det är ett skivkontrakt! Vi får hålla tummarna! När nästan alla börjat skolan igen så har mitt lov börjat(: Så jag ska försöka att upptadera mer än vad jag brukar göra, och skriva i era underbara bloggar! Rabih det är du som gör mig stark för varje dag som går! Dina låtar berör mig sjukt mkt!
Hhahah hitta denne på youtube! Rikitigt söt!:

du är min idol/k


RSS 2.0