Önsta-Grytafesten 5 september!


Hej alla underbara!
Hade visst fel sist, dom ska nt uppträda på mimerkalaset utan på önsta-grytafesten! Kommer bli skit kul! Fast på bilden där uppe står de 5 september och på bloggen står de 4 september knasigt:s Idag så uppträdde Rebound på Nrj park i Stockholm! Hoppas allt gick bra! Innan jag avslutar så vill jag be om ursäkt för dålig uppdatering! Skolan har precis börjat så jag bloggar då o då eftersom vi oxå har betyg i år! Hoppas alla har haft en underbar kväll? Love ya all!
Rebound,ni är mina idoler!

4 September


Hej alla underbara!!!!
Rubriken säger allt! Rebound til Västerååås yeeey!!
Såg att Rebound inte skulle uppträda på Nrj i Gbg! Dåligt stil av dom att stryka Rebound!
Det är alltså 15 dagar kvar! Inte mycket! Sist jag fick räkna ner dagarna så började jag me 58:s
Hoppas jag får träffa dom flesta fansen där!Tror att dom ska uppträda på mimerkalaset, inte säkert. Kommer bli skit kul! Längtaaar! Ha en bra dag! Puss &Kraam Love ya all!
Rebound,ni är mina idoler/knågra bilder från 5 augusti♥

GRATTIS RABIH!

Hej alla underbara!
Rabihs b-day idag! 23 feta år YEEY! Ett stort grattis till han! Hans present till oss var :

Ofta inte söt? Jag satt o as garva i början tills slutet då jag stor bölade! Hans underbara ord! Ingen present slår Rabihs! Vi fick en överraskning på hans födelsedag!
Sedan gjorde jag en present tillsammans med Armina,Parisa & Luwam, som ni ser här :


Och till sist är min egna present till han! Asså det tog år för mig att göra videon och sen går den inte ens att lägga upp på youtube! Det blev knas.. Och jag var så dum att jag glömde att jag kunde lägga upp den på facebook! Så här har ni den:) :

 

GRATTIS RABIH ÄNNU EN GÅNG! Ha en underbar dag! Äntligen är det vi som får gratta han! Världens bästa idol! Vi är lyckligt lottade som har dej som idol! Tack för allt :')

Hoppas ni andra har det bra? Ni får ha en underbar dag, love ya all! Mwaah.

Rabih, du är min idol/k


Grattis i förskott!!


Hej alla underbara!
Kom precis hem, var med Isabelle och några andra vänner! Kände för att blogga, jag vet att jag e dålig på att blogga det är så mycket som händer och jag försöker göra mitt bästa:) Rabih fyller år om 2 dagar! Har ni gjort något speciellt? Jag håller på med en liten sak.. Och jag firar nog hans födelsedag tillsammans med Isabelle haha, kommer bli kul att fira sin idols födelsedag tillsammans med en härlig tårta;) Ska plugga lite spanska nu, hoppas ni har haft en härlig dag tillsammans med regnet:) Love ya all! Mwaah
Rabih, du är min idol/k

RSS 2.0