Problem...


Hejhej alla underbara!
Jo som ni ser så ser min blogg skit ful ut , det har hänt en massa problem men vi får hoppas att det löser sig så fort som möjligt:D Ska bli några ändringar här på bloggen..
Hoppas ni alla har det bra, Love ya all!
du är min idol/k
En tävling jag är med i:
www.victoriandreams.se
och denna underbara tjejs blogg, som verkligen har humor, www.anagina.blogg.se

Rabih i Stockholm :D


Hejhej alla underbara!
Har inte bloggat på flera dagar:o Ber om ursäkt, har tagit det lungt den senaste tiden! Hoppas ni alla har haft det bra(: Rabih är nu i Stockholm hos Eddie, hoppas dom har det roligt där! Han saknar sin underbara mamma väldigt mycket, vem skulle inte sakna sin mamma, det är det bästa man har!:o Den 8 maj ska Rebound till Stockholm, 2 maj till Uddevalla och på söndag till Norrköping(: Hoppas ni har en bra dag, Love ya all♥
Ps. en bra låt enligt mej:

B.o.B - Nothin' On You ft. Bruno Mars

du är min idol/k

13 Dagar kvar!


Hejhej alla underbara!
Ber så mycket om ursäkt för att jag inte uppdaterat, som dom flesta nu vet-.- Så har jag inte mått så bra den senaste tiden, men nu så mår jag bättre(: Hoppas ni alla har haft det bra dom senaste dagarna. Det e ganska många som inte fått tag i singeln " Hurricane" , jag är en av dom, eller jag tror faktiskt att ingen har fått tag i den:S Det är säkert den 28/4-10 den släpps i affärer. Hurricane ligger 3:a på itunes topplista! Jag ska vara helt ärlig nu, tycker faktiskt att dom borde ligga 1:a , någon som håller med? Deras röster e sjukt bra tillsammans!! Ska fara nu, ha en bra kväll, Love ya all!
Rabih
du är min idol/k

3 Dagar kvar!


Hejhej alla underbara!

Rebound är nu i Gbg där dom ska sjunga på Min stora dag(: Rabih svara mig på Reboundmusic.se skit söt han skrev "Tack för dina underbara ord Kani! Vi hoppas få träffa dig snart också! Vi älskar er med! /R"
Vi älskar dom, dom älskar oss(: Bara 3 dagar kvar, jag längtar så himla mycket! Barca vann mor Real igår, ngn som blev glad? Jag blev super glad:) Måste fara nu ha en super bra dag, Love ya all!(L)
du är min idol/k

REbound video!(=

Hej alla underbara!
Nu är jag äntligen klar med videon! Har lagt ner rätt så mycket tid på den, hoppas ni gillar den! Det vah svårt att hitta låtar , och ett STORT tack till Sanela som skicka ngra bilder till mig(= Som nästan alla fans vet så kan man nu registrera sig på REbounds hemsida som ni hittar här: www.Reboundmusic.se , sidan e riktigt fin. REbound , ni kommer alltid ha vårt stöd no matter what!(L)
Här är videon som jag gjort :
Watch&Enjoy

klicka här för att komma till Rebounds sida

du är min idol/k


Can I have this last dance whit ya...

Hejhej alla underbara!
YES! Vi har nu fått höra en bit av låten och en vah sjukt bra kan jag säga! Längtar tills jag får höra hela! Och det är bara 5 dagar! Can I have this last dance with ya with ya with ya<3 Älskar LÅTEN! Kommer nog inte vara inne på datan så mycket idag och imorrn för vi ska får gäster o så:/ Hoppas ni alla har det bra o får en bra dag, min dag är toppen tack vare HURRICANE:D Tack gud för att du skapade dom underbara människorna RABIH & EDDIE♥ Och för att du skapade dom underbara fansen♥ Love ya all!<3
Här får ni höra en bit av låten♥;

du är min idol/k


6 days left♥

Hejhej alla underbara!
Nu är det bara 6 dagar kvar tills hurricane släpps, fängtar som fan! Igår ca 10 i ett på natten så såg på tv "svt1" Man såg intervjuven med Rabih, han var riktigt söt kan jag säga dessutom sjöng han sjukt fint ,jag satt på min säng med ett stort leende på mina läppar tack vara Rabihs underbara leende,röst,personlighet,uttseende ALLT!  Älskar dig Rabih otroligt mycket, om det bara gick att beskriva!
Riktigt stolt över Rabih & Eddie , ser vekliligen fram emot att få höra Hurricane!
Ni som inte sett intervjuven har chansen att se den här:

du är min idol/k


Rabih the unique!

Hejhej alla underbara!
Vi har renoverat köket hemma så har inte hunnit sitta vid datan så mycket. Jag kände för att göra något fint till Rabih så jag valde att göra en video som ni ser där under Jag e så glad! 9 dagar kvar tills skivan släpps:D Jag ska såklart köpa den men jah venne vart dom säljer dom:S Ngn som vet? Hoppas ni har haft det bra och har det bra(: Love ya all! Have a good day.
Hoppas ni gillar videon
Watch&Enjoy:

du är min idol/k


Den unika är uppe i Övik.


Hejhej alla underbara!
Rabih&Eddie (Rebound) har skaffat en sida där dom ska fortsätta blogga , fast sidan är inte riktigt klar än, vi får helt enkelt vänta(: Rabih är uppe i Övik där han säker tar det lungt. Hoppas ni alla har haft det bra , jag haft det sådär:/
Tack till alla som hälsar ifrån mig på Rabihs blogg det betyder verkligen skit mkt! Love ya all!
du är min idol/k

RSS 2.0